Hirdetés

Summer Athletics 2009 Balance Board Kupa Wii-hez

|

A Summer Athletics 2009 Wii-változatára benevező játékosok különleges játékélményre számíthatnak.

Hirdetés

Olimpia nincs ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy ezen a nyáron se sportolnánk. Sajnos ott még nem tartunk, hogy AAA-kategóriás játékok színvonalát hozó kézilabda, vízilabda, stb. ihletésű alkotásokkal legyenek tele az üzletek polcai, de néhány sporttörténeti gyűjtőesemény már megkapja a maga feldolgozását.
Ilyen az atlétika is, ami a Summer Athletics 2009 képében ismét megelevenedik monitorunkon, vagy televíziónk képernyőjén.



A PlayStation 2-re írt változatnak ugyan kénytelenek voltak búcsút inteni a virtuális sport rajongói, ellenben a Nintendo Wii konzoloknak bizalmat szavazó vásárlók készüljenek fel arra, hogy egy Balance Board beszerzése jelentős mértékben növeli majd a játékélményt.



Nem kevesebb, mint öt diszciplínában vehetik majd hasznát az ötletes kütyünek. A magasugrás, a hármasugrás, a kalapácsvetés (ebben ugye elég jók vagyunk), a toronyugrás és az íjászat tartozik ide. Íjászat esetén például lélegzetvisszatartva kell egyensúlyozni a "pallón", ha sikerül pont a közepén tartanunk a súlypontunkat, akkor már csak a szélirányt és a szélerősséget kell figyelembe vennünk.
Három nehézségi fokozat, illetve egy negyedik, később elérhető extrém bajnoki szint vár az atlétákra. A PC-re és X360-ra is megjelenő Summer Athletics 2009 összesen 28 nyári sportágat mutat be, nemzeti színekben pedig a Berlini Világkupa megszerzése lehet a cél, ahol összesen 15 versenyszámban tehetjük próbára ügyességünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)