Hirdetés

Megvan az idei Summer Games Done Quick beosztása és játékai

|

Minden évben elszipolyoz egy kicsit az időnkből a GDQ, ahol speedrunnerek jótékony céllal ülnek le és nyomják végig a játéktörténelem klasszikusait.

Hirdetés

A Games Done Quick minden évben két eseményt szervez (az első a januári Awesome Games Done Quick volt), és úgy néz ki, hogy a nyári partihoz már minden összeállt. 

Hirdetés

Érdemes lesz követni az eseményeket, idén ugyanis a Kingdom Hearts 3 és a Spyro: Reignited Trilogy is csatlakoztak a felhozatalhoz. A játékok közül egyébként a Link to the Past/Super Metroid keverék tűnik a legkeményebbnek. Ez a két cím mashup verziója: könnyen lehet, hogy amikor belépnek a játékosok a Link to the Past egyik dungeonjébe, akkor valójában a Super Metroid egyik helyszínén kötnek ki. Végtelenül fura cucc, de pont ezért lesz egy élmény nézni, ahogy a speedrunnerek megküzdenek vele. A Resident Evil 2-t is tolják majd a srácok, és a közönség fogja eldönteni, hogy melyik kampányt pörgessék végig. A teljes beosztást megtaláljátok a hivatalos oldalon

A Summer Games Done Quick 2019 június 23-án indul és egészen június 29-ig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)