Hirdetés

Summer of Arcade 2013 - ezek a játékok jönnek

|

Az E3-on már láthattuk az idei Xbox Live Summer of Arcade előzetest, most már a címek és a megjelenési dátumok is beestek, lehet tervezni az idei kiadásokat.

Hirdetés

Amúlt héten elég durva Xbox Live leárazások voltak, végre egyszer más országokban írták azt, hogy érdemes magyarnak lenni, ha olcsóbban akarunk bevásárolni. 

Ezek után viszonylag kevesebb eufória és mámor önti majd el a mélyen tisztelt GameStar közösséget, de azért biztosan érdekes lehet az Xbox 360 tulajok számára, hogy megvan az idei Xbox Live Summer of Arcade felhozatal. Először persze lefutom a tiszteletkört, íme az előzetes, amit már korábban is láthattunk: 

És akkor lássuk a listát megjelenés szerint, amelyet ismét Major Nelson papának köszönhetünk:

- Brothers: a Tale of two Sons (augusztus 7., 1200 MS pont)
- Charlie Murder  (augusztus 14., 800 MS pont)
- Flashback (augusztus 21., 800 MS pont)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (augusztus 28., 1,200 MS pont)

Ha valaki a fenti négy címből kettőre benevez, akkor ajándékba kap egy Souls Pack kiegészítőt az Ascend: Hand of Kul XBLA címhez. Ezt hozza most idén a nyári nap sugára, tessék válogatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)