Hirdetés

Hamarosan jön egy játék PSP-re, szavazhatunk, milyen legyen az UMD-je

|

Igen, PSP-re jön egy új játék, nem pedig PS Vitára. Ezer éve nem láttunk UMD-t, a Sony is halottnak nyilvánította, de egy fejlesztő kitart a rég elfeledett konzol mellett, és most a rajongók véleményét kéri.

Hirdetés

Vannak, akik szerint a Sony már a PlayStation Vitáról is lemondott, az elődje, a népszerű PlayStation Portable pedig mára végképp haszontalanná vált. Japánban úgy tűnik, nem osztják ezt a véleményt, ugyanis egy kiadó még most is jelentet meg játékokat a PSP-re, ráadásul még egy lemezes változat is eljut nyugatra.

A Summon Night 5 eredetileg 2013-ban jelent meg, de a GaijinWorks úgy döntött, kihozza a szerepjátékot Európában és Amerikában is. Egy másik általuk lokalizált japán játékkal, a Class of Heroes 3-mal egyetemben persze digitálisan is be lehet majd szerezni a játékot, ami azt jelenti, hogy Vitán, vagy akár a PlayStation TV-n is játszhatunk velük. A Summon Night 5 viszont kap egy különleges lemezes változatot is: a játékosok a Twitteren szavazhatnak, hogy melyik dizájnnal készüljön ez a limitált kiadásba bekerülő UMD-lemez, de emellé kapnak egy digitális letöltőkódot, két posztert, egy kézikönyvet, és egy CD-t is, rajta a játék zenéjével.

Persze ebből a változatból csak egy adagot fog gyártani a kiadó, úgyhogy nem kizárt, hogy hamar elfogynak a Summon Night 5 ma már kuriózumnak számító UMD-lemezei.

Ti mikor játszottatok utoljára PSP-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)