Hirdetés

Elérhető az Epic következő ingyenes játéka, és az sem titok, mit kapunk jövő héten

|

Menetrendszerirűen megérkezett az Epic boltjának következő ingyenes játéka, és az is kiderült, mit kapunk jövő héten.

Hirdetés

Habár az Epic Games tavaly év végi ajándékrohama lezárult, a srácok folytatják jól bevett szokásukat és hetente meglepnek minket egy-egy aprósággal. Most pedig már be is zsebelhetjük a legújabb ajándékot.

Hirdetés

A Jotun című játékot megalkotó Thunder Lotus Games által összerakott Sundered: Eldritch Edition egy metroidvania műfajú indie alkotás, ami egyedi, kézzel rajzolt látványvilágot és ősi, legyőzésre váró szörnyetegeket kínál a játékosoknak. A kalandba egyedül, de akár helyi kooperatív módban is belevághatunk, így ha kedvünk tartja, akár három pajtásunkkal együtt is nekimehetünk az életünkre törő csúfságoknak. Itt be is zsákolhatjátok a Sunderedet, ha felkeltette az érdeklődéseteket. 

Közben pedig már készülhettek is a következő ingyenes ajándékra, ami a Horace nevű platformer lesz, és a tervek szerint január 16-án válik elérhetővé a promóció keretén belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)