Hirdetés

Sundered - megjelent a Jotun fejlesztőinek újdonsága

|

Megérkezett a Thunder Lotus lovecrafti ihletésű, Metroidvania stílusú projektje, a Sundered, amellyel igyekeztek új szintre emelni mindent, amit szerettünk a Jotun játékmenetében.

Hirdetés

A Jotun kellemes, de kihívásokkal teli kikapcsolódást jelentett, ha megvan még a 2015/10-es GameStar magazin, akkor utána is tudtok olvasni, hogyan vélekedtem a "Titan Souls és a skandináv mitológia találkozásáról". Most megérkezett a fejlesztőcsapat legújabb reménysége, amely próbálja kiaknázni a Jotun erősségeit és hanyagolni a hiányosságait. 

Hirdetés

A Sundered egy Metroidvania stílusú, véletlenszerűen generált 2D-s cím hatalmas bosscsatákkal, amelyet Lovecraft művei ihlettek. A fejlesztők szerint egy állandóan változó dungeont fedezhetünk fel, miközben az emberség és az őrület határán lavírozunk. A cél, hogy fejlődve és új képességeket szerezve minél mélyebbre hatoljunk a borzalmak világában. A Sundered sokkal összetettebb mechanikákat vonultat fel elődjénél, ami a launch trailerből is könnyűszerrel kivehető. Elképesztő, amit a Thunder Lotus megalkotott! 

A Sundered megjelent PC-re, Macre, Linuxra és PlayStation 4-re egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)