Hirdetés

Sunless Skies bejelentés - jön a Sunless Sea folytatása

|

A Lovecraftra jellemző hangulatvilággal bíró, felfedezésre és túlélésre kiélezett hajós szerepjáték, a Sunless Sea folytatódik, a Sunless Skies a fellegek fölé kalauzol minket.

Hirdetés

A 2010-ben megalapított, brit fejlesztőstúdió, a Failbetter Games elsősorban a Sunless Sea című, viktoriánus atmoszférával felvértezett, roguelike játékáról lehet ismerős, de besegítettek a BioWare-nek is, ugyanis ők készítették a Dragon Age: Inquisition böngészős előzményét. 

Az EGX 2016-on a csapat bejelentette következő játékát, a Sunless Skiest, amely folytatja az előd által kitaposott utat, azonban a bevált receptet immáron nem a tenger, hanem az ég esetében kamatoztatja, így a folytatás már a felhők fölé visz minket - akárcsak anno a BioShock.

Ha esetleg lemaradtatok volna a rendkívül összetett és rengeteg lehetőséggel kecsegtető Sunless Sea-ről, nézzétek meg az alábbi trailert kedvcsinálóként: 

A Sunless Skies fejlesztése még nagyon korai állapotban van, azt viszont már elárulták a fejlesztők, hogy várhatóan februárban indul el a játék közösségi kalapozása, vagyis legkésőbb a kampány elindulásakor bővebben is megismerhetjük majd az új projektet. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)