Hirdetés

Sunset Overdrive - ha lesz kiadó, lesz folytatás

|

Az Insomniac szívesen folytatná a Sunset Overdrive-ot, de úgy tűnik, a Microsoft nem nyitott az ötletre.

Hirdetés

Egy szórakoztató, különleges, egyedi, humoros játék volt a 2014-ben megjelent Sunset Overdrive, amit a kritikusok többsége nagyon imádott, de a játékosok valahogy nem voltak rá kíváncsiak. Megjelenése hetében jól fogyott, de egy héttel később már nem annyira.

Hirdetés

Talán ez lehet az oka annak, hogy a Microsoft nem rendelt be belőle folyatatást. Az Insomniac most épp megint a Sonynak dolgozik, a Spider-Man játékot készíti teljes gőzerővel, de mivel a jogok nem a kiadóhoz kerültek, hanem a fejlesztőcsapatnál maradtak, gyakorlatilag bárki beszállhat a Sunset Overdrive 2-be. A srácok twitter csatornáján megjelent válasz szerint csak egy kiadó kell. 

A kommentelők vegyesen címeznek üzeneteket a Microsoft illetékeseinek, valamint a Sonynak. Az Xbox One X-nek jól jönne pár exkluzív, de a legjobb talán mégis az lenne, ha a Sunset Overdrive multiplatform franchise-zá válna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)