Hirdetés

Elképzelhető, hogy folytatást kap a Sunset Overdrive

|

Az Insomniac Games vezérigazgatója elég biztatóan nyilatkozott a téma kapcsán.

Hirdetés

Egészen korrekt alkotás lett a 2014-ben megjelent, Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive, ám mégsem lett túl népszerű az Insomniac Games címe. Azonban ez közel sem jelenti azt, hogy a srácok kukázták volna az egész projektet.

Hirdetés

A stúdió CEO-ja, Ted Price az IGN.comnak adott interjújában mondott néhány érdekes dolgot, amelyek bizakodásra adhatnak okot a Sunset Overdrive rajongói számára. A vezérigazgató szerint ugyanis az az egyik nagy előnye a saját IP-nak, hogy a fejlesztők saját maguk dönthetnek a játék egyes részleteiről, illetve azzal is tisztában vannak, mit szeretnek a játékosok, és mit nem. Price ezért úgy gondolja, hogy egy folytatás egy játékhoz, így akár a Sunset Overdrive-hoz is, remek lehetőség arra, hogy valami jobbat hozhassanak el a rajongóknak, és a jövőben szívesen meg is csinálnák ezt.

Ez egyébként mind szép és jó, csakhogy egy hete jelent meg a Spider-Man, ami sok év játéka szavazáson ott lesz, így nem sok esélyt látunk arra, hogy a Marvel és a Sony elengedi a srácok kezét, és lesz idejük egy saját IP-t gondozni.

Ti örülnétek, ha érkezne folytatás a Sunset Overdrive-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)