Hirdetés

Sunset Overdrive - lehet, hogy ez is jön PC-re

|

Bár a Sunset Overdrive az ősz egyik legfontosabb Xbox One-os megjelenése, az Insomniac Games nem a Microsoft belsős stúdiója. Lehet, hogy ez is a Ryse és a Dead Rising 3 sorsára jut?

Hirdetés

Azért azt nem mernénk kijelenteni, hogy minden Xbox One-exkluzív előbb-utóbb megjelenik PC-re, de tény, hogy a Capcom-féle Dead Rising 3 már elhagyta, a Ryse: Son of Rome pedig hamarosan elhagyja exkluzivitását.

Azt is tudjuk, hogy a 2015 végére tervezett Rise of the Tomb Raider csak rövid ideig lesz Xbox-exkluzív, úgyhogy innentől bármi elképzelhető. A Sunset Overdrive-val kapcsolatban is felmerült a kérdés, az Insomniac közösségi menedzsere, James Stevenson pedig azt válaszolta, hogy „nem tudom, mit hoz a jövő, de jelenleg nincs tervben a PC-s verzió.”

„Most keményen dolgozunk az Xbox One-os változat befejezésén. Támogatni fogjuk megjelenése után, aztán meglátjuk, mi lesz a jövője. Tervek egyelőre nincsenek. Nem tervezünk PC-s verziót vagy bármi hasonlót.”

Szóval reménykedni lehet (és érdemes is, mert azért ez nem egy nemleges válasz). A Sunset Overdrive október 28-án jelenik meg Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)