Hirdetés

Sunset Overdrive - itt a PC-s trailer, Windows 10 kell hozzá

|

Most már hivatalos: holnap jön a Sunset Overdrive PC-s változata.

Hirdetés

Sem az Insomniac, sem a Microsoft nem csinált nagy hírverést aköré, hogy a Sunset Overdrive 4 év után elhagyja Xbox-exkluzivitását, és PC-re látogat. Még a múlt hétvégén lezajlott X018 során sem esett szó erről.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat közzétette a trailert (ami egyébként sok, nagyon ismerűs jelenetet tartalmaz), ezzel megerősítve, hogy november 16-ától minden, Windows 10-et használó játékos is rápróbálhat az egyedi, nyílt világú játékra. A cikk közzétételének pillanatában még nincs fent a Microsoft Store-ban, így az árazás, a méret, az esetleges újítások és a pontos gépigény sem ismertek, de a régebbi operációs rendszert használók kénytelenek lesznek frissíteni. 

Kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)