Hirdetés

Sunset Overdrive - végre PC-re is megjelenik?

|

Lehet, hogy a koreai korhatárbesorolásért felelős szervezet lelőtte a meglepetést.

Hirdetés

Már a 2016-os E3 előtt felröppent a pletyka, hogy a Microsoft és az Insomniac Games platformerbe oltott humoros lövöldéje, a Sunset Overdrive nem marad Xbox One-exkluzív, amelyről később kiderült, hogy a fejlesztőcsapat valóban szívesen elkészítené a portot, csakis a kiadón múlik a dolog. Azóta már eltelt két év, a folytatás lehetősége is a levegőben lóg, azonban nem történt fejlemény.

Hirdetés

Már épp elfelejtettük az ügyet, mire ma kiderült, hogy Dél-Koreában korhatárbesorolást kapott a Sunset Overdrive PC-s változata, amely mögött állítólag - nem meglepő módon - a Microsoft koreai kirendeltsége áll. 

Tekintve, hogy a redmondiak Xbox Game Pass és Play Anywhere szolgáltatásokat is felsorakoztató üzleti stratégiájába tökéletesen passzolna a Sunset Overdrive új kiadása, könnyen lehet, hogy ez lesz az egyik E3-as meglepetése a Microsoftnak.

Ti örülnétek egy ilyen bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)