Hirdetés

Sunset Overdrive - csak a Microsofton múlik, hogy lesz-e PC-re

|

A fejlesztők szívesen portolnák a játékot, de a kiadó egyelőre erre nem adott utasítást, úgyhogy a többi projektre koncentrálnak.

Hirdetés

Bár nem volt hibátlan, az Xbox One-exkluzívként megjelenő Sunset Overdrive egész sok rajongót szerzett magának. Gyakorlatilag a debütálás óta pletyka a PC-s megjelenés, de ennek még mindig nem jött el az ideje.

Már az E3 előtt is azt pletykálták, hogy nagy bejelentés várható az expón, de ez végül elmaradt. Az Insomniac Gamesnél pedig hiába kopogtatnak a rajongók, ez a döntés nem az ő kezükben van.

Nagyon örülnék, ha elkészülhetne [a PC-s port], de a labda az Xbox térfelén pattog.

A csapat most olyan Oculus Riftes játékokon dolgozik, mint az Edge of Nowhere, a The Unspoken vagy a Feral Rites, de ne felejtsük el a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man játékot se!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)