Hirdetés

Sunset Overdrive - ütős lesz az utolsó DLC (videó)

|

A Sunset Overdrive: Dawn of the Rise of the Fallen Machines DLC rengeteg új tartalmat ad hozzá a játékhoz, többek között egy nagy gömböt, amivel végiggurulhatunk az utcán.

Hirdetés

A híresztelésekkel ellentétben még mindig Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive-hoz közel egy hónap múlva érkezik a legújabb, és egyelőre legutolsó tervezett nagy DLC, ami kihívásokat, küldetéseket, új zónát és egy érdekes új fegyvert is hoz.

A nevéből sejthetjük, hogy ez a DLC is ugyanazt az elborult stílusalkotó hangulatot kínálja, amiért eddig is imádtuk a Sunset Overdrive világát. A Dawn of the Rise of the Fallen Machinesban egy sci-fi ihlette területet fogunk kapni sok-sok új kihívással és sztori-küldetéssel, valamint egy zorb-szerű (tudjátok, a zorb az a nagy gömb, amibe be lehet mászni, és hörcsög módjára futni víz felszínén) felturbózott gömböt is, amivel aztán tényleg elszabadulhatnak az energiák.

A Microsoft ráadásul csökkenteni tervezi a fehér Xbox One + Sunset Overdrive bundle árát, aminek mi csak örülni tudunk. A DLC április 1-től lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)