Hirdetés

Sunset Overdrive - ezért ne igyál energiaitalt (videó)

|

Sor került az Insomniac Games-féle Sunset Overdrive leleplezésére, megtudtunk néhány részletet, és megjött az első gameplay is. Nem lesz ez rossz, főleg az AKFuckYouUp nevű fegyvert szeretjük.

Hirdetés

Sunset Overdrive egyik fegyverének az a neve, hogy AKFuckYouUp. Van itt lemezeket dobáló High Fidelity, TNTeddy robbanó plüss macikkal és Captain Ahab puska, ami energiaitalokat lő.

Az Insomniac Games célja vállaltan az volt, hogy a klasszikus szörnyes zombis lövöldözést feldobják, és valami egyedit alkossanak a műfajon belül. Látható a sztorin is, hogy nem a komoly morális dilemmák játéka lesz a Sunset Overdrive. A 2027. évben a FizzCo. mega vállalat kiad egy energia italt, az Overcharge Delirium XT-t, ami Sunset City lakosságának jórészét dühöngő szörnnyé változtatta. A cég lezárta a várost, és megpróbálnak mindent, hogy „megoldják a problémát”. A várost körülvevő fal rosszabbik oldalán ébred a játékos, és kezdődhet is a túlélés.

Ehhez karakterünket rengetegféleképpen testre szabhatjuk, hogy játékstílusunknak megfelelően irthassuk a szörnyeket. Ez utóbbi már csak azért is fontos, mert a stílusos gyilkolást plusz pontokkal jutalmazza majd a játék, melyekkel tovább fejleszthetjük hősünket, aki egyébként nagyon is otthonosan fog mozogni a belvárosi környezetben. Az egész játék olyan lesz, mintha „Prince of Persia, és Tony Hawk játékokat kevertek volna a Dead Rising 3-ba”. Lesz falon futás és kábeleken siklás, sosem állunk meg egy percre sem.

Az Insomniac Games egy mókás, vicces, és folyamatos élményt biztosító apokaliptikus címet akar elénk tenni, amiben az árnyékokat a napfény, és az élénk színek helyettesítik. A Sunset Overdrive Xbox One-exkluzv lesz, és valamikor idén jön.

Nektek eddig hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)