Hirdetés

Megjelent egy játék a ki nem adott Nintendo PlayStationre

|

Bár a konzol soha nem került forgalomba, egy csapat mégis jónak látta, hogy egy olyan játékot készítsen el, ami a Super Nintendóból átépített PlayStation-prototípuson is fut.

Hirdetés

Vannak olyan nagy kiadók, akik már a Nintendo következő nagy konzoljára terveznek játékot készíteni, de két amatőr német fejlesztő úgy döntött, inkább a japán gyártó múltjába ugranának fejest. Így 2D-s platformerüket a Super Nintendóra készítették el.

Állításuk szerint CD-re kiírva a Super Boss Gaiden a Nintendo és a Sony együttműködésében elkészült PlayStation-prototípuson is fut, amiből tavaly év vége felé is előkerült egy példány. Persze mivel alapvetően viccnek szánták a játékot, a történetet is hasonló komolysággal írták meg, sőt, a soha meg nem jelent konzolhoz is kapcsolódik a sztori. A játékban a Sony fiktív vezérigazgatóját alakítjuk, aki megtudja, hogy a Nintendo PlayStation egyik prototípusa a fogyasztókhoz került annak ellenére, hogy elrendelte a megsemmisítésüket. Az e felett érzett dühét pedig a - szintén fiktív - alkalmazottakon és Sony-főhadiszálláson tölti ki.

A játékot innen bárki letöltheti és egy megfelelő kiegészítővel egy SNES-en is futtatni tudja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)