Hirdetés

Super Dodgeball Games - ebben a játékban ritmusra kell kidobnod az ellenfeleket

|

Ha nem lenne elég fenyegető a feléd repülő labda, még a zenével is foglalkoznod kell.

Hirdetés

Rengeteg különböző ritmusjáték van már a piacon, a Finalboss Games csapata azonban hamarosan egy újabb játékkal bővíti a listát, ahol ezúttal a zene és a sport találkozik.

Hirdetés

Hogy az amatőr kidobós csapatunk hogyan kerül a világbajnokságra, arra majd a játék sztorija ad választ, ami most ennél fontosabb, hogy mit is kell ott csinálnunk. Nem elég, hogy a zene ritmusára kell eltalálnunk a felvillanó gombokat, menedzselnünk kell különböző power-upokat, megtervezni a stratégiát, na meg lereagálni az ellenfél csapat taktikáját. A bajnoki cím elnyeréséhez 10 csapaton kell átverekednünk magunkat, és természetesen mindnek saját zenéje lesz, ami alapvetően változtatja meg a játékot.

Az én kedvenc játékom kidobós témában továbbra is a Stikbold! marad, de ha valaki egy könnyed, mókás ritmusjátékot keres, annak a Super DodgeBall Beats is érdekes lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)