Hirdetés

Super Dragon Ball Heroes - kártyás szerepjáték jön

|

Nem kell egy újabb ingyenesen játszható kártyajátéktól rettegni: ez egy sztori orientált szerepjáték, amiben a többjátékos csaták csak extra lehetőségként jelennek meg.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette a  Super Dragon Ball Heroes: World Mission című játékát, ami már április 5-én kapható lesz Nintendo Switchre és PC-re. Egy taktikai kártyás szerepjátékról van szó, amiben több mint 1000 gyűjthető kártya és 350 Dragon Ball karakter jelenik meg.

Hirdetés

A játék egy alternatív univerzumban játszódik, ahol a Dragon Ball kártyajáték a legmenőbb móka. Mi egy új karaktert, Beatet irányíthatjuk majd, aki kezdetben "csak" a világ legjobb játékosa akar lenni. A sztori akkor válik izgalmassá, amikor a virtuális játék fő rossz arca egyszer csak megjelenik a valóságban, és elkezdi lepusztítani azt. Beat ezután átutazik a kártyajáték univerzumába, hogy a Dragon Ball hősök oldalán tegyen rendet a valódi és a játékvilágban.

Gyűjtögetős kártyajátékról lévén szó, lesz egy többjátékos mód is, amit online vagy helyi multiban is játszhatunk mondjuk két Nintendo Switchet használva. További részleteket a multiról még nem ismerünk, de magáról a játékról már kaptunk egy csokorra való képet.

A megjelenési dátum tehát 2019. április 5. Az árazással kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)