Hirdetés

Már stabil 60fps-sel is játszható a Super Mario 64

|

A történelem egyik legjobb platformjátékának kellett egy kis polírozás, de egy kitartó moddernek hála mindenféle hiba nélkül játszhatjuk.

Hirdetés

A Super Mario 64 eredetileg a Nintendo 64-re jelent meg így annyira nem csoda, hogy a 30fps volt a maximum sebessége. Egyes emulátorokkal ki lehetett kerülni a framerate zárat, de az fizikai és animáció bugokat okozott. Hála Kazenek, ez már mind a múlté.

Hirdetés

A legfrissebb modjának hála a rendbe jöttek a Super Mario 64 animációi, a csúszás hibák, a villódzó sebzés jelző, minden fizikai hiba, a visszaszámláló órák, a nyitó animáció és már összeomlani sem fog a játék. Ezeknek köszönhetően nyomhatjátok a legendát már 60 fps-sel, persze ehhez egy emulátor közbenjárására is szükségetek lesz.

A Super Mario 64 60fps modot innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)