Hirdetés

Valószínűleg senki sem fogja tudni megszerezni ezt a Super Mario 64 érmét

|

Ha nem vagy orosz hackker, akkor esélyed sincs összegyűjteni az egyik érmét az ősöreg Super Mario játékban.

Hirdetés

Kicsit nehéz lesz ezt feldolgozni, de akárhogy is nézzük, ez az érme sosem fogsenki zsebébe vándorolni. Nem azért, mert mi tiltjuk meg, egyszerűen így működik a játék. Eltünteti, mielőtt felszedhetnéd.

Egy orosz hackker rátalált egy arany érmére, ami normális esetben összeszedhetetlen a Super Mario 64-ben. A coinok általában ötösével bukkannak fel a pályán, ha a játékos odaér az adott helyszínre. Van egy ösvény, ahol elvileg szintén öt jönne fel, de a térkép egyenletlensége miatt az egyik átlóg a talajon.

Mivel ezt a rendszer hibának értelmezi, eltünteti az ötödik érmét, így ahhoz a játékos nem férhet hozzá. Ez a szerencsétlen helyzet azért állt elő, mert eredetileg a térkép nem így nézett ki, de a helyszínen lévő hatalmas, guruló golyó miatt a fejlesztőknek át kellett alakítaniuk a területet.

Az érmek spawn szokását nem írták át, így sajnos az egyik kilóg. Hogy hogyan jött rá erre emberünk, azt a fenti videóban magatok is megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)