Hirdetés

Már belső nézetben is játszható a Super Mario 64

|

Amellett, hogy helyenként megdobja a Super Mario 64 hangulatát a belső nézetre váltó mod, sokszor kifejezetten nehézzé teszi az új kamera.

Hirdetés

A Super Mario 64 radikális változást hozott anno a szériába, hiszen a sorozatban először az oldalnézetes játékmenet helyett három dimenzióban irányíthattuk a Nintendo kabaláját. Egy videós most még egyet csavart a dolgon és a klasszikus platformerből belső nézetes játékot csinált.

Hirdetés

Kaze Emanuar sok más modot készített egyébként már a játékhoz, a Portal fegyvere mellett online multiplayert is hozott már a Super Mario 64-be, sőt, az Odyssey fő mechanizmusát, Cappyt is beépítette egyszer. Legújabb ROM-hackjében Mario szemszögét próbálta meg lekövetni a kamerával, ezzel FPS-nézetű játékká alakítva a '96-os klasszikust. Ahogy bemutatja az alábbi videóban, ez sokkal menőbbé teszi például a Bowserrel való találkozást, de sok helyen a gyors mozgástól valószínűleg könnyen hányingert kapnánk, ráadásul a túl közel kerülő tárgyak és platformok egyszerűen eltűnnek, ami nem néz ki túl jól.

Ti szívesen látnátok egy belső nézetes Mario-játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)