Hirdetés

Itt a Super Mario Battle Royale

|

Nem csak a Smash Bros.-ban van jövője a Mario e-sportnak.

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb műfajává nőtte ki magát a battle royale, amiből van már lövöldözős, verekedős, autós, építős, meg szinte bármilyen, amit csak el tudtok képzelni. Mariós eddig nem volt, de most már ilyen is van.

Hirdetés

Egy rajongó készítette el a NES klasszikus böngészőből teljesen ingyenesen játszható változatát, ami egyszerre 100 játékost szabadít be ugyanarra a pályára, a cél pedig az, hogy te érj be a leggyorsabban, vagy te maradj az egyetlen túlélő. A játék bármilyen böngészőből ingyenesen játszhat ide kattintva.

Bármennyire király is a koncepció, gyakorlatilag ingyen kínál egy Nintendo játékot, úgyhogy egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a kiadó ügyvédei rövid időn belül lelőnék az egészet. Próbáljátok ki amíg lehet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)