Hirdetés

Super Mario Bros. - a kiterjesztett valósággal az utcán ugrálva játszhatunk

|

Abhishek Singh megalkotta a Super Mario Bros. HoloLens változatát, amiben a szemüveg viselője veszi át a vízvezetékszerelő helyét.

Hirdetés

Itt most nem arról van szó, hogy 2D-ben a szemüvegen nyomhatjuk a nagy klasszikust. A fejlesztő az egész játékot átültette 3D-be, és a HoloLens viselőjét tette Mario helyére. Nekünk kell futnunk és ugrálnunk.

Abhishek Singh a Unity motorral készítette el a programot, aminek alapjait neki kellett megépítenie. Minden kockát, minden csövet, minden gombát magának kellett lemodelleznie, de ez végül nem volt akadálya álma megvalósításának. Ugyan még nem teljesen tökéletes az élmény, de már bőven játszható állapotban van.

A Mario érzés kimaxolásához Singh felhúzott egy Mario jelmezt, és kiment a Central Parkba filmezni. Az ottani nagy terekben nem volt probléma, hogy össze-vissza ugrált.

Singh 28 éves, tavaly diplomázott, és jelenleg több projekten is dolgozik, amiket mind megnézhettek weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)