Hirdetés

Super Mario Bros. U Deluxe - egy titkos játszható karakterre bukkantak a játékosok

|

Egy kevésbé népszerű, de annál jobban hiányzó kis karakterre is el van rejtve a menüben.

Hirdetés

A Peachette körüli felhajtás a jelek szerint mégsem vette el a helyett Blue Toad elől.

Hirdetés

Az új Super Mario Bros. a Wii U-s verzióban lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy Yellow vagy Blue Toadként mókázhassanak, hiszen a két karakter alapvetően arra szolgál, hogy kitöltsék a négyfős csapat fennmaradó helyeit Mario és Luigi mellett. A Nintendo Switchre megjelent Deluxe kiadásban azonban úgy tűnt, hogy a Peachette karaktere által ihletett Toadette vette át Blue Toad helyét. Egészen mostanáig.

A rajongók ugyanis találtak egy módot arra, hogy a láthatóan nyugdíjaztatott kis karakter bőrébe bújhassanak ismét. A talán véletlenül a játékban maradt titkos megoldás egyszerű: a karakterválasztó képernyő során jelöljük ki Yellow Toadot, majd az L vagy LZ gombok valamelyikével elővarázsolhatjuk kék testvérkéjét. Az elrejtett karakter azonban nincs teljesen támogatva, mivel az átvezetők során abszolút nem jelenik meg Blue Toad, hiába választottuk ki.

Ti próbáltátok már az új Super Mario Bros.-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)