Hirdetés

Nintendo Switchre is megjelenhet a New Super Mario Bros. U

|

Mivel úgy fogynak az eredetileg Wii U-ra megjelent játékok switches kiadásai, hogy hetek alatt lenyomják az eredetit, a Nintendo nem áll le.

Hirdetés

Egyelőre nem készült még oldalnézetes Mario platformer Switchre, csak az Odyssey itt-ott tartalmazott 2D-s részeket. Legjobban annak örülnénk, ha a Super Mario Makert raknák át, de beérjük első körben egy korábbi címmel is.

Hirdetés

Liam Robertson, a ComicBook.com újságírója (aki egyébként nintendós szivárogtatásokban elég megbízható) több, a Nintendóhoz közeli forrásra hivatkozva elmondta, hogy egy frissített változat készül Switchre a New Super Mario Bros. U-ból, mely tartalmaz majd minden DLC-t, illetve nem kizárt, hogy teljesen új tartalmakkal bővítik.

A játék Switch-verziója várhatóan a New Super Mario Bros. U Deluxe címet kapja.A megjelenési dátummal kapcsolatban nem sokat tudni, de még arra is van esély, hogy idén debütáljon. A Nintendo egyelőre nem nyilatkozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)