Hirdetés

Super Mario Bros Wii - leggyorsabb 3 millió Japánban.

|

MIndenki tudta, hogy a legújabb Super Mario sikeres lesz - de hogy ennyire?

Hirdetés

Épp ma elemezgettük, hogy vajon nem volt-e nagyképű a Nintendosok azon kijelentése, hogy a New Super Mario Bros. Wii. eladásai meg fogják haladni a Modern Warfare 2-t.

2009 december 3-án jelent meg Japánban a New Super Mario Bros. Wii. Azóta 3 millió darabot adtak el belőle, amely nemcsak a Wii, hanem minden más formátumnál rekord. Az eladások első 7 hetében a játékból 3002753 darabot adtak el, amellyel az a cím lett, amely a leggyorsabban elérte a 3 milliós határt Japánban, olyan Wii címeket megelőzve, mint a Wii Fit és a Wii Sports.

S hogy megelőzik-e a Modern Warfare 2-t? Jelenleg világszerte a New Super Mario Bros. Wii. eladásai 10 millió körül állnak de legutóbbi héten világelső volt a játék 513ezer eladott darabbal. A Modern Warfare 2 16 milió körül áll, de "csak" 340 ezer körül adtak el a legutóbbi héten - tehát a trendek azt mutatják, hogy a New Super Mario Bros. Wii. behozhatja a lemaradást. A "végeredmény" úgyis sokára derül majd ki, mivel mind a két cím eladásai pörögni fognak még egy darabig...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)