Hirdetés

Super Mario egy állatgyilkos rohadék - a PETA megbolondult

|

Eljött az a nap is, amikor Mario is a túlbuzgó állatvédők célkeresztjébe került: a kiváltó ok pedig a nevezetes mosómedve irha. Semmi értelme, ugye?

Hirdetés

Nehézkes helyes magyar kifejezést találni a Super Mario játékokból ismert Tanooki suit jelenségre, ez az egyik furcsa Mario-állapot egyike, amikor is hősünk egy japán mosómedve bőrébe bújva extra képességekre tesz szert, valahogy így:



Namármost a PETA jelenleg azzal van elfoglalva, hogy a gamereket szekálja, legutóbb éppen a Battlefield 3 kapcsán kiáltotta ki a patkányölést bibliai bűnnek, most meg szegény öreg Mario került a célkeresztbe a Super Mario Land 3D megjelenése kapcsán (amelyben szintén visszatér a Tanooki jelmez). A japán mosómedve irha digitális viselése (olasz módra) bizony kegyetlen és csúnya dolog, legyen a környezet bármilyen valóságtól elrugaszkodott is, ezért a PETA most megint megmutatja, milyen kemény fából faragták őket.

El is készítették ezt az ötletes oldalt, ahol egy mosómedvéket bemutató videó mellett lehetőségünk nyílik játszani is: egy dühös  Tanookival kergethetjük a frissen lenyúzott, vértől csöpögő irhánkat viselő Mario-t, hogy aztán alaposan valagba is rúgjuk az állatkínzó mocskot. Hát és így ennyi.

Elképesztő, hogy az egyébként nemes ügyért küzdő PETA milyen kis csepűrágó, hatásvadász debiltároló lett az utóbbi időben. Így múlik el az ősök dicsősége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)