Hirdetés

Super Mario Maker 2 - az 1-1 átalakított verziója egy picit nehezebb, mint az eredeti

|

Az 1-1 mindenkinek ismerős, aki valaha játszott Mario játékkal. A klasszikus Super Mario Bros. nyitópályájáról van szó, ahol mindenki tudja melyik kockában rejtőzik a gomba, és melyik cső vezet le a rejtett részhez.

Hirdetés

YTSunny úgy gondolta, hogy ne legyen már ennyire egyszerű az emberek dolga, és kicsit átalakította a jól ismert térképet. Néhány tűzoszlopot dobott a pályára, ami egyébként egy olyan elem, amit csak a későbbi szinteken láthattunk a korábbi játékokban.

Hirdetés

Itt nem csak, hogy már az 1-1-en felbukkannak a tüzes pokol végtelenül idegesítő oszlopai, de annyi van belőlük, hogy már akkor elkap az egyik, ha rossz irányba tüsszentesz. YTSunny egy precíz útvonalat észben tartva rakta le a forgó borzalmakat, amik között néha ücsörgéssel, néha egy kocka lefejelésével, de át lehet jutni. A pokol harmadik bugyrának tűnő pályára még egy 50 másodperces visszaszámlálót is rakott, mert miért ne?! Ha hibátlanul csinálod végig a szintet, akkor 2 másodperc fog maradni az órán.

A pályát még a fenti videó kikerülése után is csak néhányan tudták végigjátszani, a rekorder köztük pedig Cliffy, aki 47 másodperc alatt teljesítette azt.

Aki szereti kínozni saját magát, és van néhány felesleges falhoz vágható Joy-Conja, az a YXL-D4C-TQF kóddal fogja megtalálni YTSunny pályáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)