Hirdetés

Super Mario Maker 2 - csak idegenekkel játszhatunk majd online (frissítve)

|

Már majdnem megörültünk, hogy a Nintendo végre megfejtette az internetet, de sajnos nem lehet teljes az örömünk.

Hirdetés

Frissítés: A Nintendo közben meghátrált, a megjelenést követően egy frissítéssel lehetővé teszi, hogy barátok is együtt játszhassanak.

Korábban írtuk: A Splatoon 2 és a Mario Kart 8 Deluxe után az ember már kezdené azt hinni, hogy a Nintendo rájött, hogyan működik az online multiplayer rejtélyes világa, aztán jön egy ilyen fiaskó, és elkeseredéssel vegyes megnyugvással konstatálhatjuk, hogy a világ a régi.

Hirdetés

Mint kiderült, a Super Mario Maker 2-ben (dacára annak, hogy rengeteg módon játszhatunk online), nem lehet majd a haverokkal privát lobbit létrehozni vagy bármilyen más módon összeállni a meccskeresés előtt vagy után. Aki online akar nyomulni, annak maradnak a random partnerek/ellenfelek, aki meg ragaszkodik a haverokkal közös mókázáshoz, kénytelen lesz összehívni őket és lokális multiban nyomulni.

A felröppent hír kapcsán a GameXplain kikérdezte a Nintendo képviselőjét, aki nyílt választ adott, megerősítette az infókat.

"Jelenleg nincs lehetőség baráti szobák létrehozására. Csak véletlenszerűen bedobott társakkal lehet online játszani. Helyi hálózaton továbbra is minden további nélkül lehet majd játszani, illetve egy konzolon akár négyen is nyomulhatnak. Kihívásokat is küldhetsz a barátaidnak, akik végigjátszhatják a pályáidat, ahogy te is végigjátszhatod az övéket."

A Nintendo World Report jelentése szerint ennek egyébként az az oka, hogy a Nintendo nem szeretné, ha a haveroknak lehetőségük lenne egy másik játékos eredményeit feljebb tolni, és így manipulálni a ranglistákat. Ez még érthető is lenne, de kooperatív módban sem nyomulhatunk a haverokkal online, attól függetlenül, hogy ott nincs semmilyen pontozás.

Mindenesetre ez egy fontos szempont lehet azoknak, akik arra készültek, hogy beszerezzék a Super Mario Maker 2-t. Összességében keveset vesz el a játék értékéből, de akkor sem tudunk feltétlenül örüni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)