Hirdetés

Super Mario Maker 2 - lesz coop és PVP lehetőség, de csak az előfizetőknek

|

Az eredeti játék több funkciójához is szükség lesz Nintendo Online előfizetésre, de nem a semmire költöd majd a pénzed.

Hirdetés

Alig hat hét van hátra a Super Mario Maker 2 megjelenéséig, de már nagyjából mindent tudunk a játékról. Egyedül az online funkciók működésének ismertetésével maradtak eddig adósaink, de tegnap ezt is pótolta a Nintendo.

Hirdetés

Első körben fontos tudni, hogy a Super Mario Maker 2 alapból ugyan 60 euróba kerül majd, de lesz egy 70 eurós verziója is. Az extra 10 eurót itt a játék mellé adott 12 hónapnyi Nintendo Online tagságért fogjuk fizetni, utóbbira pedig nagy szükségünk lesz. A második részben ugyanis ilyen előfizetés nélkül nem tudunk majd sem megosztani, sem letölteni pályákat. Ha korábban már letöltöttél 1-1 pályát, azokat gond nélkül használhatod Nintendo Online tagság nélkül is, de újak letöltéséhez előfizetésre lesz szükség.

Az online részleghez hozzátartozik, hogy az Super Mario Maker 2-ben már lesz online coop és online PVP lehetőség is. Versenghetünk majd a haverokkal, vagy együtt is dolgozhatunk az adott terep felderítéséért. Természetesen azonban ehhez is kell majd az NSO előfizetés.

A legfurább a dologban az, hogy ugyan lesz lehetőség helyi hálózatban nyomni a Super Mario Maker 2-t, de az egyik játékosnak rendelkeznie kell majd Nintendo Switch Online tagsággal, különben a játék nem fogja megengedni az összekapcsolást.

Mindenkinek van még bőven lehetősége, hogy ezek tudatában eldöntse, kell-e neki a játék vagy sem, mivel a Super Mario Maker 2 csak június 28-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)