Hirdetés

Egy fiatal játékos összerakta a Super Mario Maker 2-t a PS4-es LittleBigPlanet 3-ban

|

A zseniális rajongói projektnek hála többé-kevésbé már a Sony masináján is elérhető a Nintendo alkotása.

Hirdetés

A Super Mario Maker 2-ben a játékosok szabadon engedhetik fantáziájukat, és nagyon sokféle pályát rakhatnak össze Mario és társai számára. Valaki pedig nem nyugodott bele abba, hogy Nintendo Switch-exkluzív cuccról van szó, és átpakolta az egészet egy másik platformra.

Hirdetés

A mindössze 14 éves Claptrap9 egész komoly rajongói alkotást tett le az asztalra, ugyanis gyakorlatilag újraalkotta a Super Mario Maker 2-t a LittleBigPlanet 3 PlayStation 4-es változatában. Mivel a Media Molecule játéka is eléggé testre szabható, így nagyon sok mindent bele lehetett tenni a Nintendo alkotásából, és ugyan észlelhetőek a különbségek az eredeti és a másolat között, mindenképp remek munkát végzett a projekt készítője.

A GameXplain videójában meg is nézhetitek, hogy is működik ez az egész.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)