Super Mario Maker - valaki épített benne egy működő számológépet

|

Láttunk már elképesztő pályákat a Super Mario Makerben, de erre nem voltunk felkészülve.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Bár a Super Mario Makerben rengeteg lehetőségünk van, hogy izgalmasnál izgalmasabb pályákat alkossunk a többi játékos számára, azért közel sincs olyan bő az eszköztárunk, mint a Minecraftban, ahol már videotelefonáló okostelefont is épített valaki.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne elképesztő dolgokat építeni. Mondjuk egy működő számológépet. Az egész olyan, mint egy hatalmas Rube Goldberg gép: mi csak megadjuk, mely számokkal szeretnénk elvégezni a műveletet, majd várunk, hogy eljussunk a megfelelő végeredményhez.

Ha szeretnétek a dolog mögé látni, akkor az alkotó Redditen részletesen el is magyarázza, hogy pontosan hogyan működik a gép, de nem árt, ha vannak legalább folyamatban lévő mérnök tanulmányaitok. A gép logikai működését az alábbi kép szemlélteti.

Elképesztő, nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!