Hirdetés

Super Mario Odyssey - bemutattak két helyszínt, kaptunk rengeteg képet, és jön a Mario Switch csomag

|

Egy nagyon pici extra infót tudtunk meg a Nintendo fejlesztőitől a következő Mario kapcsán. Legalább képből sok van.

Hirdetés

A Nintendo annyira keveset akar megmutatni és elárulni a Super Mario Odyssey-ről, amennyire csak lehet. Szeretnék megtartani a játék varázsát októberre, és mivel az már nagyon nincs messze, így annyira nem is haragszunk ezért. Azt legalább elárulták, hogy lesz egy jeges világ, Shiveria és egy tengerparti, Bubblaine.

Hirdetés

Az egyik menő funkciót is bemutatták, a Snapshot módot, aminek segítségével nagyon laza képeket lőhetünk a játékból. A screenshotokat megszerkeszthetjük és meg is oszthatjuk majd néhány gombnyomás segítségével. A lenti galériában lévő képek jó része ezzel a funkcióval készült.

A Super Mario Odyssey hírek csúcsa volt, hogy a Nintendo bejelentette az új Switch csomagot. Ebben a verzióban a konzol 2 piros Joy-Connal érkezik, és egy letöltőkóddal a játékhoz. Az ára még nincs bejelentve.

A Super Mario Odyssey megjelenése 2017. október 27-én várható Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)