Hirdetés

Ilyen lenne a Super Mario Odyssey korhatáros verziója

|

A Grand Theft Auto IV és néhány mod segítségével egy videós újraalkotta a Super Mario Odyssey trailerét.

Hirdetés

A Nintendo néha belevág fura projektekbe, de a Super Mario Odyssey még a szokottnál is furább. Mario egy nagyvárosba látogat, ahol valódi emberekkel találkozik, és felhőkarcolóról felhőkarcolóra szökell. 

Az első trailer láttán adja magát a GTA-párhuzam, és mivel egy olyan csodálatos világban élünk, ahol létezik Super Mario mod (vagy legalábbis skin), gyorsan elkészülhetett CrowbCat videója. Nem a trailer pontos újraalkotására törekedett, hanem inkább a koncepció kibontására. Mario szemeteszsákot cipel, tömegverekedésben vesz részt, elütteti magát, és akrobatikus mutatványokat hajt végre. Köszönjük az élményt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)