Hirdetés

Super Mario Odyssey - 10 perc játékmenet New Donk Cityből

|

Egy kiállításon játszható volt a Super Mario Odyssey, az itt kiállított demót pedig megnézhetjük egy kamerás felvételről.

Hirdetés

Ugyan a modderek már egy régi részbe beépítették a Super Mario Odyssey kalapdobálós trükkjét, az igazi mégiscsak az októberben érkező switches változat lesz. A Nintendo új 3D-s platformeréből pedig most kaphatunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A játék a párizsi Japan Expón volt kipróbálható - minden bizonnyal ugyanarról a változatról van szó, amit az E3-ra is kivittek -, egy videós pedig meg is osztott egy kamerás felvételt a New Donk Cityben játszódó demóról. A gyűjtögetőmaraton mellett azt is megleshetitek az alábbi videóban, hogyan csempésztek a készítők a Super Mario Odyssey New York-másolatába némi vertikalitást is.

Ti várjátok már Mario visszatérést, vagy inkább a többi Switch-játék jobban érdekel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)