Hirdetés

Super Mario Odyssey - te mennyi idő alatt tudnád Mariót boxerre vetkőztetni?

|

A speedrunnerek új kihívást találtak, amiben az a cél, hogy egy boxer megvásárlásával minél előbb megszabadítsák a címszereplőt összes ruhájától.

Hirdetés

Érdekes műfaj a speedrun, ugyanis a játékosok már nem csak abban mérkőznek meg egymással, hogy melyikük tudja előbb végigjátszani az adott játékot, hanem sok más, izgalmas, vagy épp teljesen őrült kihívást is találnak maguknak. Most éppen virtuális alsógatyát hajkurásznak néhányan.

Hirdetés

A "nipple%" nevű kihívásnak az a lényege, hogy a Super Mario Odyssey-ben minél előbb eljussunk a Sand Kingdomban található Crazy Cap boltba, és vegyünk bajszos hősünknek egy boxert. A jelenlegi rekordot egy Stravos96 nevű streamer tartja, aki mindössze 9 perc és 57 másodperc alatt végzett ezzel a komoly kihívással.

Nézd meg Stravos96 SMO Nipple% 9:57 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nektek mi volt az eddigi legőrültebb speedrun, amivel találkoztatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)