Hirdetés

Super Mario Odyssey - a Super Mario 64-be is bekerült a játék fő trükkje

|

Egy türelmetlen modder megoldotta, hogy a Super Mario 64-ben is használhassuk az Odyssey-ből ismerős mágikus sapkát.

Hirdetés

Idén októberben jelenik meg a Nintendo Switch következő ígéretes exkluzív címe, a Super Mario Odyssey, melyben Mario a sapkáját eldobva veheti át az irányítást nagyjából bárki és bármi fölött. Persze ha nem szeretnétek októberig várni, akkor sincs nagy tragédia, mert egy modder megoldotta, hogy már most kipróbálhassuk a feature-t.

Kaze Emanuar egy videóban mutatta be azt a modot, amit a Nintendo 64-re megjelent Super Mario 64-hez készített, ami ugye a mai napig hatalmas kedvenc a Nintendo rajongók körében. A mechanika szinte pontosan úgy működik, mint ahogy az Odyssey eddig megjelent videóiban láthattuk, persze azért érződik, hogy nem erre lett kitalálva a játék.

Természetesen a mod kipróbálásához szükségetek lesz egy emulátorra, de ha szeretnétek megnézni, akkor a videó leírásában megtalálhatjátok az utasításokat. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)