Hirdetés

Super Mario Odyssey - íme a következő nagy Mario cím

|

A Nintendo végre hivatalosan is bejelentette a Switchre készülő új Mario játékot, amiben a vízvezeték szerelő maga mögött hagyja a gomba királyságot.

Hirdetés

A következő komolyabb Mario epizód a Super Mario Odyssey lesz, ami nagyjából ugyanúgy néz ki, mint bármelyik 3D-s Mario vagy Sonic cím, egy nagy csavarral. Mario maga mögött hagyta a gomba királyságot, és más világokban (többet közt a miénkben) kalandozik. Ettől egyébként nem gyengén lett Sonic Adventure beütése a játék hangulatának, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk.

A Nintendo elmondása szerint sandbox-stílusú pályákra számíthatunk a Mario stílusára átalakított való világban. Ezen kívül mást nem árultak el, és a megjelenésről is csak annyit tudunk, hogy valamikor az ünnepi szezonban fut majd be. Egy trailert azért még mutattak.

A fehér öltönybe bújt Bowser már önmagában megéri a műsort, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)