Hirdetés

Remasterekkel ünnepelheti a Nintendo a Super Mario széria 35. születésnapját

|

Ősszel fontos nap érkezik el Mario életében, a pletykák szerint pedig a Nintendo sem feledkezik el erről a dátumról.

Hirdetés

Idén ősszel elérkezünk a Super Mario széria 35. születésnapjához, ugyanis az első Super Mario Bros. egészen pontosan 1985 szeptember 13-án jelent meg. A legújabb híresztelések szerint pedig a Nintendónak komoly tervei vannak erre az évfordulóra. 

Hirdetés

A brit Video Games Chronicle értesülései szerint ugyanis a 35. szülinap örömére a Nindtendo kiadja némi felújítás mellett a Super Mario játékok "nagy részét" - fontos ügyelni erre a megfogalmazásra, mivel azt sejteti, hogy bizony akadnak majd hiányzók is. Nem tudjuk tehát, hogy mely játékokról van szó, de a Eurogamer szerint a Super Mario Galaxy biztosan köztük lesz. A források abban is megegyeznek, hogy egy új Paper Mario játékot is be fognak jelenteni idén a japánok, valamint érkezik a Super Mario 3D World Deluxe kiadása is, felturbózva pár új pályával. 

Nem lesz tehát rossz dolga idén a Super Mario-rajongóknak, már persze ha a fenti pletykák valósnak bizonyulnak. Várjuk meg azért inkább a Nintendo hivatalos bejelentését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)