Hirdetés

Napokon belül Wii U-ra érkezik a Super Mario RPG

|

Egy 1996-os klasszikus jelenik meg a Virtual Console rendszeren keresztül Wii U-ra is, a Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars pedig már karácsonykor letölthető lesz.

Hirdetés

Míg a versenytársaknál újdonságnak számít a visszafelé kompatibilitás, a Nintendo Wii U-n már a megjelenése óta beszerezhetünk régi klasszikusokat digitális formában. Legközelebb például egy 1996-os, SNES-es darabot a Mario-franchise történelméből.

A Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars érdekes módon egyébként nem a Nintendo saját fejlesztése volt, hanem a Mario-karakterekkel készült szerepjátékot a Square készítette el, akik addigra már olyan klasszikusokkal bizonyítottak, mint a Final Fantasy VI, vagy a Chrono Trigger. Így a Super Mario RPG is kiváló játéknak számított a maga korában, előkészítve az utat a Mario & Luigi és a Paper Mario RPG-knek. 

A Legend of the Seven Stars karácsonyra, december 24-én jelenik meg a Wii U-s eshopon, egész pontosan nyolc euróért. Ha siettek, akár három óra alatt is végigvihetitek, ahogy az alábbi speedrun alatt tették, de nyugis tempóban ennél sokkal tovább is szórakoztató tud lenni.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)