Hirdetés

Megjelent a Super Mario Run

|

Estig kellett várnunk rá, de már letölthető az App Store-ból a Nintendo első mobilos játéka.

Hirdetés

Mind a Nintendo, mind az Apple rápörgött arra, hogy jön a Super Mario Run, amivel a japán cég kiszakadva komfortzónájából egy másik cég platformján szerepelteti karaktereit.

Az Apple Store-okban kipróbálható volt a játék, de most már nem kell kimozdulnunk a lakásból, hogy játszhassunk. A Super Mario Run első három pályája ingyenes, és ha ezek végigjátszása után úgy döntünk, többért is fizetnénk, 9,99 euró ellenében folytathatjuk. Háromféle játékmódban játszhatunk: a World Tourban Peach hercegnő megmentéséért futunk, a Rallyban Toadokat kell lenyűgöznünk trükkökkel, a Buildben pedig építhetünk. 

Minden körülmények között állandó internetkapcsolatot igényel, így készüljetek. Az androidos változat várhatóan valamikor jövőre érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)