Hirdetés

Super Meat Boy Forever - megjött a bejelentés, minden platformra megjelenik

|

A Super Meat Boy Forever az SMB közvetlen folytatása, ami keményebb, véresebb, és hosszabb lesz, mint az előző rész.

Hirdetés

A Team Meat büszkén jelentette be, hogy nagy erőkkel készül a Super Meat Boy Forever című rész, ami a már jól ismert (és teljesen indokoltan gyűlölt) cafatos, véres platformert folytatja, és új, számtalanszor újrajátszható módokkal toldja meg.

A sztori szerint Dr. Fetus elrabolta Meat Boy és Bandage Girl gyerekét, Nuggetet. Hősünk persze ezt nem hagyhatja annyiban, és azonnal a kölyök megmentésére siet. Nekünk kell majd biztosítanunk, hogy Meat Boy ne darálja be magát a 6 fejezet egyik pályáján se. Ez nem lesz egyszerű, mivel minden általunk teljesített pálya eggyel nehezedik majd, és egyre durvább kihívást állít elénk.

A játékban lesz rengeteg rejtett pálya, titkos apróság, számtalan boss, és egy Dark World rész is, amiben extrém kihívások várják a platformer rajongókat. A Super Meat Boy Forever megjelenése 2018-ban várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)