Hirdetés

Super Meat Boy - hamarosan új platformra is érkezik

|

A készítők remek hírről számoltak be, egy új konzolt is becéloz a kegyetlenül nehéz platformer játék.

Hirdetés

Legutóbb még tavaly októberben arról írtunk, hogy a Super Meat Boy PlayStation 4-es verziója mennyiben fog eltérni a korábbi kiadásoktól. Most egy újabb masina tulajdonosai örülhetnek.

A PC, Linux, Mac, PlayStation 4, Vita és Xbox 360 változatok után hamarosan Wii U-ra is megjelenik a Team Meat közkedvelt platformer játéka, a Super Meat Boy. Minderről Tommy Refenes a Twitteren tájékoztatta a rajongókat. Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy a játék Nintendo konzolon teszi tiszteletét. Ugyan 2010 elején a készítők még PC és WiiWare megjelenést is terveztek, de végül a Wii tulajdonosok Super Meat Boy nélkül maradtak. Most azonban minden bizonnyal sokakat boldoggá tesz a friss bejelentés. 

Ti milyen platformon próbáltátok ki a Super Meat Boy embert próbáló kihívásait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)