Hirdetés

Már lehet tölteni az Epic Games Store következő ingyenes játékát

|

Aki a Subnauticát nem húzta be, kesereghet, de van helyette más.

Hirdetés

Az Epic játékboltjának egyik vonzó tulajdonsága, hogy kéthetente más játékot kapnak meg ingyen a felhasználók. Még csak költeni sem kell érte.

Hirdetés

Az ingyenes játékok sorát az év egyik legjobb indie játéka, a Subnautica kezdte, és most a pár évvel régebbi, de a maga idejében hatalmas elismerésnek örvendő Super Meat Boy folytatja. Ezt január 10-éig töltheti le mindenki az Epic Games Store-ból, csak regisztrálni kell (nyilván ingyenes), majd a kliensben fent rákattintani a játék logójára, középen a piros FREE feliratra, és a következő oldalon a Place Orderre. Aki épp nincs gépközelben, elvégezheti a procedúrát a weboldalon is.

Mit szeretnétek, melyik legyen a következő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)