Hirdetés

Super Meat Boy megjelenés - ekkor érkezik új platformra a húscafat

|

A Super Meat Boy hamarosan egy újabb konzolon is tiszteletét teszi, a brutális platformjáték rajongóinak legnagyobb örömére. Mutatjuk a pontos dátumot!

Hirdetés

Körülbelül két hónappal ezelőtt jelentették be a játék készítői, hogy a Super Meat Boy végre Wii U konzolra is meg fog jelenni. A Team Meat most elárulta a megjelenési dátumot is.

Nem kell már sokáig várniuk azoknak, akik Wii U-n is ki szeretnék próbálni a Super Meat Boy brutális pályáit. A játék május 12-én válik elérhetővé a Wii U eShopban. A játék támogatni fogja a Wii U Pro kontrollert és az Off-TV play funkciót is. A pontos ár még nem ismert, de az biztos, hogy a megjelenést követő két hétben akciósan juthattok hozzá a közkedvelt platformjátékhoz. A megjelenési dátum mellé egy új előzetes is érkezett, ezt fent tudjátok megnézni.

Ti örültök, hogy Wii U-n is játszható lesz majd a Super Meat Boy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)