Hirdetés

Super Meat Boy - zabálják a húst a népek

|

2010 októberében kezdte meg világhódító útját a Team Meat kis üdvöskéje, a Super Meat Boy eladásai azóta is figyelemre méltóak.

Hirdetés

Edmund McMillen és Tommy Refenes szellemi szüleménye immár hivatalosan is átlépte az 1 millió digitálisan eladott kópiát. A hírt maga a Team Meat is megerősítette, kitérve arra, hogy a felhasználóknak nem feltétlenül szükséges milliós fejlesztésű játék, elég egy gondosan összefoltozott platform cím.

A Super Meat Boy eladásai Steam-en, Direct2Drive-on és Xbox Live-on történtek, a nagy örömködést követően pedig a Team Meat csapata bejelentette, hogy már készül a „Game 2". Mindezek mellett sajnos le kellett lohasztaniuk a PlayStation tulajdonosok lelkesedését: ők soha nem találkozhatnak Super Meat Boy-jal saját platformjukon. Bár soha ne mondd, hogy soha, hallottunk már ilyeneket korábban is...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)