Sokkal nehezebb játszani, ha a Twitch nézői mozgatják alattad a kanapét (videó)

|

Egy zseniális verseny ismét megmutatta, hogy sok jó nem sülhet ki belőle, ha a Twitch chat kezébe hatalmat adunk. Ezúttal egy gamert szívattak meg, aki csak a Super Smash Bros.-zal szeretett volna játszani.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Twitch Plays alapötlet megszületése óta rengeteg játékkal játszott az oldal közössége, sőt, akadt már olyan közvetítés is, ahol az ötletgazdák nagy mértékben hagyatkoztak arra, hogy a nézők olykor szeretnek szemétkedni. A Bucking Couch Bowl ötletgazdái viszont valószínűleg mindent kihoztak az ötletből, amit a Twitch chaten bonyolított szavazásokból ki lehet.

Az alapötlet az volt, hogy négy videóst ültetnek le egymás ellen játszani néhány a Super Smash Bros.-szal, ám az egyikük egy speciális ülőalkalmatosságon kapott helyet. A kanapét, amin Jericho kezdte el a játékot, egy mechanikus bika szerkezetére rögzítették, ami így különböző intenzitással rázkódni kezdett játék közben. A nézők legnagyobb örömére a Twitch-közvetítés chatjében lehetett szavazni, milyen mozdulatokkal billentsék ki először csak a koncentráció állapotából, később pedig magából a kanapéból is a videóst. Ahogy azt sejteni lehet, nem Jericho nyerte a legtöbb fordulót.

Kipróbálnátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!