Hirdetés

Super Smash Bros. - kösd össze a Wii U-t és a 3DS-t

|

Érdekes dologra bukkantak a Super Smash Bros. beállításait böngészve: a Nintendo 3DS használható Wii U kontrollerként.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a sokak által várt Super Smash Bros., így végre újra egymás torkának eshetünk népszerű Nintendo karakterek bőrébe bújva. A játék Nintendo 3DS-re megjelenő változatára már csak két hetet kell várnunk, így vannak, akik már meg is kaparintották.

A Gamespot újságírói már bele is kukkantottak a játékba, a menüben pedig egy érdekességet fedeztek fel. A beállításnak köszönhetően összeköthetjük a 3DS-t Wii U konzollal, így nemcsak hogy importálhatjuk a karaktereinket, de akár kontrollerként is használhatjuk a kézikonzolt.

A Nintendo eddig nem kommentálta az esetet, így egyelőre az sem biztos, hogy a játék végleges változatában is benne marad a funkció. Az is érdekes kérdés, hogy a 3DS-hez kapható Amiibo figurákat képesek leszünk-e importálni a Wii U-s változatba. Utóbbi csak az év végén jelenik meg, a 3DS-re szánt verziót azonban már október 3-tól beszerezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)