Hirdetés

Super Smash Bros. - az egyik legjobban sikerült hoax

|

Ha bedőltetek a világhálón terjedő videónak, és azt hittétek, hogy Rayman csatlakozik a Super Smash Bros. harcosaihoz, akkor van egy rossz hírünk. Viszont el kell ismerni, szép munka.

Hirdetés

A múlt héten azt hihettük, hogy a Ubisoft Raymanje is csatlakozik a Wii U-ra és 3DS-re megjelent Super Smash Bros. felhozatalához, ugyanis „kiszivárgott” egy videó és néhány egyéb infó hozzá. Valójában csak átverés volt az egész.

Az átverést egy rendkívül tehetséges művész vitte véghez. Omni Jacala jelentős erőfeszítéseket tett, hogy Rayman - valamint Mewtwo -  felbukkanása hihetőnek tűnjön, és lépésről-lépésre elmagyarázza a mellékelt videóban, hogyan csinálta. Nem véletlenül tűnt hihetőnek a dolog, hiszen mint alant láthatjátok, Jacala nem csupán a karakterek képeit manipulálta, de a betűtípusokat és a menü viselkedését is:

De miért csinál bárki ilyesmit? A művész azzal magyarázta a cselt, hogy készíteni szeretett volna néhány menő grafikát Raymanről, és többet megtanulni az Adobe After Effectsről, ezenkívül azt is szerette volna látni, hogy reagál egy népszerű Smash Bros. YouTuber, egy bizonyos Etika a szivárgásra. Többet kapott a vártnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)