Hirdetés

Super Smash Bros. - "Otacon, egy gorillát látok nyakkendőben"

|

Solid Snake élete nem mindennapi: két lábon járó tankok, vámpírok, nehezebb napokon pedig pokémonok és kék sündisznók...

Hirdetés

Néhányatoknak bizonyára már volt szerencséje a Nintendo népszerű verekedős sorozatához.  Akinek pedig nem, talán már az is hallott arról, hogy a legújabb részben - többek között - Solid Snake is játszható karakter. A készítők ennek örömére elrejtettek pár "easter egg"-et a játékban, mely ízelítőt nyújt abból, hogy mennyire kiterjedt a FOXHOUND adatbázisa: még Marióról is külön aktájuk van.

Snake segítőinek "hasznos" tanácsaiból az IGN készített egy kis összeállítást, mely minden Metal Gear Solid rajongónak kötelező. Egyszerűen nem lehet nem felnevetni azon, amikor David Hayter zavarodott hangon közli, hogy "Otacon, egy óriási gorillát látok nyakkendőben"


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)